/
  • Awake parenting is het opvoeden vanuit liefde, inzicht en kracht.

   De relatie met je kind is uniek en nodigt uit tot enorme sprongen in je eigen spirituele ontwikkeling. Waarom zou je nog andere opleidingen en cursussen doen, wanneer je je grootste leermeester om je heen hebt? Jennie begeleidt je om samen met je kind te groeien in onvoorwaardelijke liefde.

   Maar hoe doe je dat dan als je kind je tot wanhoop drijft, zijn zin doorzet, niet wil eten, van alles stuk maakt, alleen maar op de i-pad wil, z’n huiswerk niet maakt en het niet goed gaat op school? Kortom, als je kind niet lekker in zijn vel zit?

   Wanneer je doorziet en weet wie je bent en wat je hier op aarde hebt te doen, kun je je éigen leven leven, vanuit liefde en vrijheid en in diepe verbinding met de ander. Wanneer je helder ziet wat de rol van kinderen is om ons te wijzen op wie we ten diepste zijn en je weet hoe dit werkt, dan maak je enorme sprongen in je spirituele ontwikkeling. Er is sprake van een tweezijdige transformatie wanneer je de waarheid leert kennen over opvoeden in verschillende levensfasen van je kind.

   Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.