/
  • Biografie

   Jennie van der Wal is geboren in 1980 en opgegroeid in Friesland. Toen ze bedrijfskunde ging studeren aan de RijksuniversiteitGroningen, was dat met een diep verlangen om mensen te helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn en dat ze hun talenten in hun werk konden laten zien. Na een aantal jaren in verschillende functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, koos ze een andere weg, omdat ze merkte dat ze vastliep op wat ze van binnen voelde wat er mogelijk was. Ze besloot Natuurgeneeskunde en de opleiding tot kindertolk te doen. Na haar afstuderen volgde ze diverse cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en healing. Jennie was veel op zoek, had vaak het gevoel nog niet genoeg te weten of te kunnen om mensen datgene te bieden wat zij wilde. Totdat ze ontdekte dat ze, ondanks alle heling en boodschappen vanuit het universum nog steeds niet werkelijk vrij was. Het antwoord hierop was stilte. Want stilte is niet alleen essentieel om te ontdekken wie je bent en wat je wilt, maar is tegelijkertijd een enorm krachtig medicijn. Jennie opende zich meer en meer voor de stilte, voor de Goddelijke bron, de leegte in zichzelf waarin de waarheid over steeds dieper door kon dringen. Ze weet nu dat dit het is wat zij anderen wil leren, wat zij anderen wil laten ervaren; de stralende stilte.

   Wat Jennie ziet is dat we pas werkelijk gelukkig kunnen zijn als we ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we hier hebben te doen op aarde, waarom we hier zijn. Door de stilte toe te laten kun je luisteren naar je innerlijke leiding. Daarvoor is het belangrijk dat we leren om stil te staan en stil te worden, belemmerende gedachtes en overtuigingen worden in de stilte geheeld. Je ervaart een kracht en liefde om te doen wat voor jou de bedoeling is, stap voor stap. Net zoals kleine kinderen die voor het eerst gaan lopen. Als je er naar kijkt, dan denk je dat het nauwelijks mogelijk is, zulke kleine voetjes, hoe zouden ze dat kunnen dragen, maar het kind gaat ervoor, met vallen en opstaan, met plezier, met een vertrouwen dat het dit kan, omdat het de bedoeling is, soms even teleurgesteld of verdrietig, en vooral trots als het is gelukt. Zo mogen wij ook gaan staan, op twee benen.

   "Mijn kinderen zijn mijn grootste leermeesters en ik maak graag gebruik van de prachtige metaforen die ze me tonen over mijn leven."

   We hebben vooral geleerd om op onze ratio te vertrouwen en er spelen allerlei verhalen af in ons hoofd, we staan daarmee eigenlijk maar op één been! Nu is het de tijd dat we wakker worden en op twee benen gaan staan door stil te staan en stil te worden. Écht stil. Om ruimte te maken voor de leegte in onszelf, ons te bevrijden van beperkende gedachten en illusies over ons leven en van waaruit we weer kunnen gaan luisteren. Luisteren naar onze innerlijke leiding, onze eigen-wijsheid én er gehoor aan geven.

   Jennie leert je om je weer te verbinden met de stralende stilte in jezelf. Door de kracht en intense liefde die je op dat moment ervaart, kun je loslaten van dat wat je belemmert. Je kunt weer gehoor geven aan de inspiratie die je krijgt, aan dat wat voor jou de bedoeling is, want pas dan kun je werkelijk geluk ervaren. 

   Wil je nader kennismaken? Neem dan contact met Jennie op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.