/
  • Coaching

    

   Naast de groepsbijeenkomsten en trainingen geeft Jennie individuele coaching en begeleiding aan mensen die willen leven vanuit hun pure essentie. Mensen die het gevoel hebben dat er meer is, en meer kan dan ze zelf op dit moment kunnen bedenken. Jennie begeleidt haar cliënten door illusies heen naar de diepe stilte in zichzelf. Oude patronen worden zichtbaar gemaakt en getransformeerd waardoor er steeds meer ruimte komt voor het pure bewustzijn. Tijdens de sessies wordt je uitgedaagd om te ontdekken wie je werkelijk bent, om stil en leeg te worden en de antwoorden te vinden in jezelf.

   En vanaf het moment dat je je opent voor de diepe stilte ben je in verbinding met jouw ware zijn, met je essentie, je pure bewustzijn en vindt er heling en transformatie plaats.

   Jennie begeleidt mensen met diverse vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan vragen over het werk en carrière, relaties, gezin en lifestyle. Onderwerpen waarover je je zorgen maakt, die voor verwarring zorgen en waarover je piekert. Onderwerpen die je dus als het ware afgescheiden houden van wie je bent.

   Over het onderwerp "Bewust Zijn in ouderschap" geeft Jennie naast individuele begeleiding het ervaringstraject "Wezenlijk ouderschap vanuit Zijn" Dit is een diepgaand traject voor professionals die niet alleen helpt bij het gericht begeleiden van ouders bij en met hun kinderen, maar ook de geheimen van het leven prijsgeeft. Het is een jaartraject waarbij je zelf ontdekt wat kinderen ons leren over ons leven. De start van dit traject is op 29 september 2018 en bestaat uit 7 ervaringsdagen. Wil je meer weten, stuur dan een mail naar info@jennievanderwal.nl

   Het grootste geschenk dat je je kind(eren) kunt geven, is jezelf transformeren (Eckhart Tolle). Door jezelf te openen voor de stilte is transformatie veel simpeler dan je denkt. Waarschijnlijk vooral omdat je minder denkt en de stralende stilte haar werk kan doen (Jennie van der Wal).

   Heb je vragen of wil je een sessie boeken bij Jennie, neem dan contact op.

   Testimonials

   Ik wil je nogmaals bedanken voor de mooie bijzondere ontmoeting gisteren!
   En weet je wat er gebeurde toen ik de jongens uit school haalde?
   Een van de eerste dingen wat Tom zei was: heb je ook een trainingsbroek mee voor naar oma? Ik dacht: Ooh nee daar gaan we weer als ik nee zeg. Maar wat antwoordde hij op mijn nee? Ooh....ok! Hij accepteerde het in een keer!!!! Ik kan me niet herinneren wanneer hij dat eerder heeft gedaan. En enkele minuten later zei hij ineens uit het niets: ik hoef ook geen trainingsbroek.
   Naah, dat heeft hij ook zolang ik me kan herinneren niet gezegd. Ik vond dit zo bijzonder!

   (Wat deze moeder tijdens de sessie inbracht was de stress die ze ervoer over het feit dat haar zoon altijd een trainingsbroek aan wil. Ze had sterk het gevoel dat ze meer haar ware natuur kon leven als zij zicht kreeg in de boodschap die hier onder lag. Tijdens de sessie met Jennie ontstond er direct een diep inzicht waardoor heling en transformatie plaatsvond. Het gedrag van haar zoon veranderde direct en zelf gaf ze aan dat ze vanaf de sessie met Jennie voor het eerst echt voor zichzelf had gekozen en dat ze daarover veel positieve feedback had gekregen. Toen dat inzicht kwam, viel er opnieuw een kwartje. Namelijk dat haar zoon, die nooit wil knuffelen, haar na dát incident ineens spontaan een kus had gegeven).

   Mijn zoon kan er niet tegen als hij wordt aangesproken of gecorrigeerd. Hij vindt het kritiek en wordt boos, ook iets waar ik mee worstelde en me nu van wilde bevrijden. Het leek zo simpel, al vaker was dit een thema, al meerdere keren had ik er over gesproken: "Jennie vroeg me wie er vroeger veel kritiek op mij had gehad. Maar toch.... het was nog nooit zo diep aangeraakt als nu. Met zoveel compassie. Dat was precies wat mij zo diep raakte en waardoor er iets is verschoven. En ik denk dat juist daar het Bewust-Zijn in ouderschap van Jennie over gaat." Over compassie hebben voor en ruimte geven aan dat wat jou afgescheiden houdt van wie je ten diepste bent.

  • Details sessies

    

   Jennie biedt voor individuele begeleiding een pakket aan van 3 live sessies variërend van 45 tot 90 minuten. De sessies vinden plaats bij www.dedroomvanzwolle.nl, in de natuur, via telefoon of skype. Tussen de sessies door is het mogelijk om verdiepende vragen te stellen via de mail. Het tarief voor dit pakket bedraagt €300,- (excl. BTW). Natuurlijk is het mogelijk om de persoonlijke begeleiding te continueren. Jennie overlegt graag de mogelijkheden met je.