Gezondheid

Gezondheid 

Wanneer het gaat over werken aan gezondheid, zijn er vaak veel uitvluchten: “Het valt eigenlijk wel mee wat ik heb, ik moet het maar accepteren, ik heb geen geld om iets aan m’n gezondheid te doen, ik heb alles al geprobeerd en niks helpt.” Maar waarom denken veel mensen eigenlijk zo? Zijn we zo gewend dat er nu eenmaal “vage” klachten, vermoeidheidsklachten, somberheid, overgangsklachten en pijntjes zijn, dat we menen dat er niks aan te doen is?

Het is niet waar namelijk!

Wanneer je met je goede auto naar de garage gaat, omdat hij stil staat of slecht loopt, zegt de monteur dan ook dat je het maar moet accepteren? Of misschien zegt hij wel dat je er benzine in moet doen, i.p.v. slootwater ūüėČ , ververst hij je olie en zet hij hier en daar een schroefje vast.¬† En als je dan gaat tanken, zorg je dan dat je tank helemaal vol zit, of doe je er slechts een beetje in, waardoor hij na een paar kilometer w√©√©r stilstaat en je je afvraagt hoe het komt dat hij het niet doet? Het is toch bijzonder dat we in veel gevallen beter voor onze auto zorgen dan voor onszelf.

In mijn praktijk kan ik je adviseren over je voedingspatroon waardoor je zult merken dat je meer energie krijgt. Echter in voeding zitten niet alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft om helemaal bij te tanken. Om je echt direct een verschil te laten merken, adviseer ik supplementen. Supplementen die helemaal natuurlijk zijn, dus niet synthetisch, GMO vrij en zonder chemische toevoegingen die je nieren en lever nog eens extra zouden belasten. Dat is toch wat je wilt voor jouw gezondheid?

Nu je dit weet, kun je je eigen verantwoordelijkheid pakken en écht werken aan je gezondheid, zonder dat het veel inspanning kost. Wanneer pijn en vermoeidheid je minder beheersen of verdwijnen, krijg je meer rust in je hoofd, je kunt weer ruimte maken voor dat wat plezier geeft. De extra energie kun je  inzetten om te doen wat je écht wilt, waardoor je nog weer meer energie krijgt en je steeds lekkerder in je vel komt te zitten.

Wanneer je vragen hebt over jouw persoonlijke situatie, maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

 

 

Lees ook mijn andere blogs:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven