Healing & Massage

Tijdens een sessie met Healing & Massage komen je gedachten tot rust en kom je dichterbij jezelf. De ene keer is dit via een voetreflexmassage, de andere keer door een ontspannings-/ energetische massage of simpelweg een aanraking. Naast dat ik cursussen gevolgd heb, zoals touch of matrix en simple touch, merk ik dat mijn toewijding aan meditatie het kanaal voor deze universele levensenergie verder heeft geopend. De genezende energie die wordt doorgegeven stimuleert het zelfgenezend vermogen.

De behandelingen helpen bij fysieke, emotionele, mentale en spirituele problemen en werken veelal direct op al deze vlakken door. Een sessie brengt je in het hier en nu, maakt je hoofd rustig en het denken helder. Een sessie kan je inzicht geven in en kan je helpen bij het ontdekken wat je nodig hebt voor een gelukkiger en meer vervullend leven. De combinatie met coaching & natuurgeneeskunde maakt het effect nog groter.

Na afloop staat er een glas vers water met Shungiet of een aanvullende kruidenthee voor je klaar, waardoor de vrijgekomen afvalstoffen extra snel worden afgevoerd.

Healing op afstand

Healing op afstand Deze mooie gave die ik heb mogen ontvangen, deel ik heel graag met jou. Tijdens een sessie fungeer ik als een kanaal voor de hoogste frequenties van ...
Lees verder
Scroll naar top