Healing & Massage

Ik help mensen genezen tijdens een sessie met Healing & Massage. De genezende energie die wordt doorgegeven via mijn handen, stimuleert het zelfgenezend vermogen en werkt sterk transformerend.

Onder andere door diepe stilte, meditatie, Reiki, Touch of Matrix, Simple touch, energetische massage en de helende reis, heb ik mezelf verder ontwikkeld als kanaal voor deze genezende energie.

De behandelingen helpen bij fysieke, emotionele, mentale en spirituele problemen en werken veelal direct op al deze vlakken door. Een sessie brengt je in het hier en nu, maakt je hoofd rustig en het denken helder. Een sessie kan je inzicht geven in en kan je helpen bij het ontdekken wat je nodig hebt voor een gelukkiger en meer vervullend leven. De combinatie met coaching & natuurgeneeskunde maakt het effect nog groter.

Na afloop staat er een glas vers water met Shungiet of een aanvullende kruidenthee voor je klaar, waardoor de vrijgekomen afvalstoffen extra snel worden afgevoerd.

Healing op afstand

Healing op afstand Tijdens de sessie verbind ik me met jouw energie, tune er op in, voel waar blokkades zitten of waar de energie niet vrijelijk stroomt. Dit kan ook ...
Lees verder
Scroll naar boven