Meditatiecursus Ki-meditatie

KI meditatie-cursus

 

Vanaf maandag 17 januari starten we met een cursus van 8 meditatieavonden in Zwolle Zuid. De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat we de grootste bijdrage kunnen leveren aan ieders individuele ontwikkeling op het gebied van meditatie en leven vanuit meer rust en innerlijke balans.

Het eerste uur verzorgen we yoga oefeningen, afgewisseld met mindful movement zoals chi gong en Ki-oefeningen. Daarna verdiepen we ons met loop- en zitmeditatie gebaseerd op vipassana of inzichtsmeditatie, waarop ook mindfulness is gebaseerd. Met de Ki-oefeningen leer je hoe je je energie kunt opslaan, om langer vanuit een flow te kunnen leven en werken. De oefeningen en meditatie brengen je dichter bij je kern en je krijgt handvatten om van daaruit stappen te zetten.

Deze cursus is ook geschikt voor deelnemers zonder ervaring met yoga of meditatie.

Docenten: Jennie van der Wal en John Kenter

Investering: € 222,- voor 8 lessen van 19.45-21.45 uur

Opgeven kan hier.

Corona clausule: We starten zodra het weer kan en mag, als dat nog niet lukt op 17 januari stellen we de cursus nog even uit. Mochten we tijdens de cursus overvallen worden door een lockdown, dan gaan we online verder omdat het belangrijk is om het ritme er in te houden.

Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact op via 06-26115908

Scroll naar top