Ontdek je pure zelf en kom in je kracht

Ontdek je pure zelf, je essentie, door je te ontdekken wie je echt bent. In bepaalde gevallen, zijn oefeningen om het pure kind in jezelf te ervaren heel waardevol.  Waarom zou je zoiets willen doen? Wat heeft het voor zin?

Het pure kind staat voor je essentie, het is waar je precies voelt wat goed voor je is en wéét wat je in de wereld komt doen.

Veel van de angsten, pijn, afwijzing die je als kind hebt ervaren, zitten nog in je systeem, bewust of onbewust. En ze bepalen voor een deel hoe jij je voelt als volwassene en welke keuzes je maakt; hoe je je leven leeft.

Onder deze beschermlaagjes, conditionering vinden we een veel authentieker zelf. Je kunt het pure kind noemen. Dit is het deel van ons dat verbonden is met het grotere geheel, in het hier en nu is, weet heeft van het oneindige bewustzijn wie we werkelijk zijn. Het is als het ware onze essentie, vol van creativiteit, vitaliteit en innerlijke veerkracht.

Dit pure kind is speels, inventief, heeft onvoorwaardelijk lief en heeft directe toegang tot een innerlijke wijsheid waardoor het je duidelijk wordt wát je in de wereld komt doen. Wanneer je dit kind leert kennen kan er een wereld voor je opengaan van genieten en vreugdevol in het hier-en-nu leven. De onschuld en kwetsbaarheid van het pure kind-beeld, komen dichtbij jouw ware essentie en geven toegang tot een enorme bron van Liefde. Liefde, de meest transformerende energie op aarde.

Betere relaties doordat je weet wie je bent

Wanneer je steeds meer ervaart wie je ten diepste bent, werkt dit door in je leven, in je werk, in je relaties. Je gaat meer zingeving, verbinding en innerlijke vreugde ervaren.

Reactie van Martine van www.moederhart.nu: “Bedankt voor deze bijzondere ochtend! Het blijven verbinden met mijn pure kind zet mij in m’n kracht. Vanuit deze kracht haal ik het beste in mezelf en in anderen naar boven. Bedankt voor deze waardevolle inzichten.”

Jennie

Lees ook mijn andere blogs:

1 reactie op “Ontdek je pure zelf en kom in je kracht”

  1. Erna van Aartsen

    Hallo prachtige Jennie.
    Je blijf steeds terugkomen in mijn gedachten nadat we bij Henrike elkaar hebben ontmoet. Steeds is er dat stemmetje dat zegt. Ga is met haar praten. Zoek haar is op. Ze kan je helpen. Verder brengen. Ik las net je blog en dat spreekt mij zo aan. Zou wel meer willen weten over de opleiding PresentChild. Ik wil graag kindertolk worden maar kom tot nu toe nog niet verder.
    Ik hoop je snel te spreken.
    Liefs Erna ♡

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top