Over Jennie

Er ontstaat zoveel meer rust, geluk en voldoening in je leven, wanneer je ontdekt wie je bent, luistert naar je innerlijke stem en er gehoor aan geeft.

Hoewel het spannend kan zijn om stil te worden en er oude angsten, pijn en verdriet naar boven kunnen komen, brengt het uiteindelijk steeds meer ontspanning, innerlijk geluk en eenvoud in je leven. Bovendien hoef je het niet alleen te doen.

Ik help mensen door diep te luisteren. De ene keer is een sessie meer gericht op wat er wordt gedacht en gesproken, een andere keer is het lichaam de ingang. Altijd is er een sterke bron van universele levensenergie aanwezig waar ik als kanaal dankbaar gebruik van maak en waardoor genezing, inzicht en helderheid soms als vanzelf lijken te ontstaan.

Gedurende mijn hele leven was bewustwording, stilte en een diepe verbinding met mijn binnenwereld, het universum en overleden dierbaren vanzelfsprekend. Ik wist ook dat ik hier anderen mee mocht helpen. Hoe? Dat was me niet duidelijk, dat was me niet aangeleerd.

Ik studeerde af in Human Resource Management aan de Rijksuniversiteit Groningen en een aantal jaren later als Natuurgeneeskundig therapeut aan de Hogeschool Meppel. Ik volgde mijn hart al wel, luisterde wel naar mijn innerlijke stem meende ik, en toch kon het dieper. Door een aantal pittige levenslessen, werd ik wakker gemaakt en ontdekte ik wie ik ben, dat ik liefde ben, en hoe ik anderen kan helpen genezen, maar ook boodschappen van overleden dierbaren mag doorgeven waardoor de liefde weer kan stromen. Ik help mensen bij de verbinding met zichzelf en het leven te leiden zoals dat voor ze is bedoeld.

Vanaf 2011 werk ik in mijn eigen bedrijf  als coach, trainer (o.a. voor de opleiding PresentChild) en gaf diverse workshops, zoals Leef je droom en meditatiecursussen.

Mijn kracht ligt in het diep luisteren, niet alleen naar wat wordt uitgesproken, maar ook wat in de stilte wordt gecommuniceerd. Door te spiegelen en bewustwording komen warrige gedachten tot stilstand en wordt oude pijn, angst en verdriet geheeld. Dat kan gaan over iets uit dit leven, maar ook verder teruggaan, vanuit vorige levens of vorige generaties.

Ik hoop mensen te mogen helpen genezen. Mensen die willen ontdekken wie ze echt zijn en willen doen wat ze echt willen, waarvoor ze hier op aarde zijn. Ik hoop dat ze dan een beetje meer, of soms heel veel meer, innerlijke rust, geluk, vrijheid en liefde ervaren in hun leven.

 

 

 

 

Scroll naar top