• Biografie

  Jennie van der Wal is geboren in 1980 en opgegroeid in Friesland. Toen ze bedrijfskunde ging studeren aan de RijksuniversiteitGroningen, was dat met een diep verlangen om mensen te helpen ontdekken wie ze werkelijk zijn en dat ze hun talenten in hun werk konden laten zien. Na een aantal jaren in verschillende functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, koos ze een andere weg, omdat ze merkte dat ze vastliep op wat ze van binnen voelde wat er mogelijk was.

  Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen, zoals Hbo Natuurgeneeskunde, Post-hbo PresentChild en diverse vormen van energetische healing ging er een nieuwe wereld voor haar open. Ze ontdekte en leerde over het gebruik maken van haar intuïtie, haar helende en transformerende energie. Ze ontdekte wat haar unieke visie is op relaties, ouderschap, werk, gezin, op het leven.

  Daarbij nam de stilte een steeds grotere plaats in in het geheel. Stilte is niet alleen essentieel om te ontdekken wie je bent en wat je wilt, maar is tegelijkertijd een enorm krachtig medicijn. Doordat Jennie zich er zeer gedisciplineerd op heeft toegelegd zich te openen en steeds dieper in deze stilte door te dringen, kan ze anderen moeiteloos meenemen en verbinden met dit oneindige veld van Onvoorwaardelijke Liefde, eenheid en overvloed.

  Wat Jennie ziet is dat we pas werkelijk gelukkig kunnen zijn als we ontdekken wie we werkelijk zijn en wat we hier hebben te doen op aarde, waarom we hier zijn. Door de stilte toe te laten kun je luisteren naar je innerlijke leiding. Daarvoor is het belangrijk dat we leren om stil te staan en stil te worden. 

  Cliënten die door Jennie begeleid of getraind worden, zijn mensen die vastlopen in hun werk, relatie of gezin. Het zijn mensen die willen leren van het leven, bijvoorbeeld over relaties of de liefde. Mensen die willen leren van hun kinderen waar het leven werkelijk om draait. Mensen die willen leren van hun werk over wat ze werkelijk willen doen. Het zijn mensen met een verlangen naar het ontdekken wie ze werkelijk zijn en van daaruit te leven.

  "Kinderen zijn grootse leermeesters. Ik laat je graag zien hoe zij met prachtige metaforen ons leren over onszelf en ons van overleven naar leven brengen."(Jennie)

  Jennie is moeder van Reindert (10) en Anne Baukje (7) en inmiddels 16 jaar samen met Rob.

  Wil je nader kennismaken? Neem dan contact met Jennie op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.