/
  • Door relaties met anderen, ontdek je van alles over jezelf. Je oude patronen, verdedigingsmechanismen, valse overtuigingen en aspecten in je leven waarover je ongelukkig bent, komen juist in de wisselwerking met anderen aan het licht. Dat is niet voor niets. Het leven is als een leerschool om jou te leren én te laten ervaren wat Liefde ten diepste is. Iedere relatie biedt je daarbij een kans om te ontdekken wie je werkelijk bent, wat jouw ware identiteit is.

   De belangrijkste relaties in ons leven zijn veelal onze ouders, partner en onze kinderen. Wanneer je je meer bewust wordt van je interacties met en reacties op anderen, ontstaat er een opening voor diepe transformatie. Dit vindt plaats, omdat Liefde de grootste transformerende kracht is die er bestaat. Wanneer jij ontdekt waardoor jij dit op bepaalde momenten in je leven niet ervaart, dan heb je daarmee de sleutel in handen.

   RELATIE MET JE KIND
   Het moederschap gaf Jennie een heel diep besef van de rol van kinderen in ons proces van bewustwording. Inmiddels heeft ze al vele ouders (en hun kinderen) mogen helpen om te doorzien wat er werkelijk speelt in deze relatie, zodat er heling en transformatie kan plaatsvinden. Van 2014 tot 2018 heeft ze lesgegeven aan de Post-Hbo opleiding PresentChild. In deze functie leerde Jennie aan kindercoaches, therapeuten en pedagogen wat kinderen ons ten diepste aanreiken wanneer we geraakt worden door hun gedrag.

   Hoewel je van iedere relatie veel kunt leren, is de relatie met je kinderen daarin wel uniek. Het brengt een ouder veelal weer in verbinding met zijn of haar eigen kwetsbaarheid, pijn en overlevingsstrategieën. Echter wanneer je de diepere waarheid hierin kunt ervaren, is het enige wat overblijft Onvoorwaardelijke Liefde.

   RELATIE MET JE PARTNER
   In de relatie met onze (liefdes)partner is er altijd een diep verlangen naar intimiteit en ware verbinding, zodat de Liefde kan stromen. In onze Westerse maatschappij is deze Sacred Relationship tussen partners vaak vertroebeld door sex en het idee dat je iets van elkaar wilt of nodig hebt. Terwijl deze relatie je juist uitnodigt om oneindige Liefde en een steeds diepere intimiteit te ervaren.

   Ben jij bereid om eerlijk naar je relaties en daarmee naar jezelf te kijken en de verantwoordelijkheid te nemen voor de Liefde in je leven?

   Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.