Coaching en natuurgeneeskunde

In mijn praktijk werk ik holistisch en zie ik lichaam en geest als een geheel. Ik help je om je gezondheid te verbeteren en te optimaliseren. Maar ook met vraagstukken, wanneer je er zelf even niet uitkomt. Wanneer je fysieke klachten hebt, zoals overgangsklachten, vermoeidheid, gewrichtsklachten, slecht slaapt, te maken hebt met een burn-out, je op een kruispunt staat in je leven.

De combinatie van mijn werk als coach en natuurgeneeskundig therapeut, maakt dat op meerdere niveau's je gezondheid en algeheel energieniveau zich herstellen en verbeteren.

Tijdens de sessies help ik je bij het onderscheiden van gedachten en overtuigingen die, als onkruid, je afleiden van je kern. Ik leer je om te luisteren naar jouw eigen innerlijke stem en daar gehoor aan te geven. Het gaat erom dat je ontdekt wie je bent en dat er heel veel van je gehouden wordt. Niet door dit te geloven of door affirmaties, maar door het ten diepste te weten en ervaren. Met mijn gave van het mediumschap komen ook regelmatig boodschappen door van overleden dierbaren die je verder willen helpen op jouw unieke levenspad.

Het ontdekken van wie je echt bent en wat je echt wilt, de weg naar binnen, naar stil staan, zelfreflectie en bewustwording kan soms moeilijk zijn. Er kunnen oude angsten, pijn en verdriet naar boven komen, vanuit dit leven, of zelfs veel verder terug en deze kunnen geestelijk of fysiek tot uiting komen. Om hulp vragen, maakt het proces simpeler en lichter; je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen.

Ondersteuning op fysiek niveau speelt een essentiële rol. Wanneer je je gezondheid verbetert, heb je meer energie en krijg je meer zelfvertrouwen om te doen wat je eigenlijk echt wilt doen. Ik heb me hiervoor grondig verdiept in wat werkt en wat niet en kan niet anders zeggen dan dat de producten die ik aanbied, echt resultaat opleveren.

Sessies kunnen letterlijk in de natuur plaatsvinden, of er worden natuurlijke hulpbronnen zoals voeding, vitamines & mineralen, kruiden, bachbloesemremedies ingezet n.a.v. een consult.

Het is mogelijk om coaching & natuurgeneeskunde te combineren met healing & massage.

Klik op onderstaande knop wanneer je een vraag hebt of een afspraak wilt maken.

Scroll naar top